Nieuws & Acties

Noord-Nederland maakt kennis met biologische snacks

Biologische snackweek van start in Drenthe en Groningen

Op dinsdag 24 juni 2014 gaat de biologische week van start in Drenthe en Groningen op initiatief van horeca ondernemers Alida's smulpaleis in Roden, Friet van Piet in Groningen en snackfabrikant Royaan. Tijdens deze week, die loopt tot en met zondag 29 juni, kunnen consumenten onder meer kennis maken met de biologische rundvleescroquet en groentecroquet van Kwekkeboom al dan niet in combinatie met andere biologische snackproducten. Doel van de week is om Nederlanders kennis te laten maken met de variƫteit aan biologische snacks op de markt.

100% rundvlees in Kwekkeboom kroketten en bitterballen

100% rundvlees in Kwekkeboom kroketten en bitterballen

Wij hebben kennis genomen van de uitzending van Radar van 24 maart jl. In reactie hierop kunnen wij u melden dat Royaan in de producten van Kwekkeboom alleen 100% kwalitatief hoogwaardig rundvlees gebruikt, dat zorgvuldig geselecteerd wordt. Er is en wordt geen paardenvlees gebruikt in kroketten, bitterballen en andere producten van deze twee merken. Kwekkeboom introduceerde niet voor niets als eerste in Nederland de term 'rundvleescroquet'.

Lees hier de gehele persverklaring

Goed genieten tijdens De Nationale Week van de Croquet

Goed genieten pers

Ondernemers vieren kwaliteit met hun gasten

Voor consumenten die tijdens de Nationale Week van de Croquet (tot zondag 21 september 2014) een Van Dobben of Kwekkeboom croquet bestellen is het gegarandeerd genieten geblazen. Royaan is ervan overtuigd dat er een groeiende markt is voor eerlijke en smaakvolle snackproducten. Daarom committeert Royaan zich aan de belofte Goed Genieten, waarmee de fabrikant snacken lekkerder, beter, makkelijker en leuker wil maken. Goed genieten is ook het thema van de Nationale Week van de Croquet waarin consumenten op aantrekkelijke wijze kennis kunnen maken met de kwaliteitsnacks van Kwekkeboom en Van Dobben.

Cookies maken het eenvoudiger voor ons om onze diensten te leveren. Met het gebruik van onze diensten geef je ons toestemming om cookies te gebruiken.
Meer informatie Akkoord